La pariu că nu știai de locul acesta din Cluj + Concurs | Test2

La pariu că nu știai de locul acesta din Cluj + Concurs

De 11 august 2015 Din Cluj Niciun Comentariu

 

loc din Cluj

Sunt unele zile când mă plimb prin Cluj și am senzația că sunt într-un alt oraș. Știi sentimentul?

Cel mai des mi se întâmplă acest lucru când explorez locuri prin care nu am mai fost, sau atunci când sunt în zone care par diferite de restul orașului.

Când lucram la Trilulilu, erau zile când plecam pe jos de la birou pentru a mă întâlni cu diferiți amici în cafenelele din centru. Ca norocul, serdiul firmei era exact în partea de sus a străzii Bisericii Ortodoxe (paralelă cu Republicii) și aveam doar de coborât. Dacă vei trece cu mașina pe acolo nu ți se va părea nimic deosebit. Luând strada la pas, am prins ocazia de câteva ori să văd apusul printre acoperișurile cladirilor vechi clujene. Liniștea de pe stradă, verdeața din grădini, casele frumoase din jur, mi-au făcut drumurile de neuitat (indiferent de anotimp). La fel de memorabilă era experiența când veneam din centru și trebuia să urc strada înapoi… dar asta-i altă poveste.

Concurs

Dacă ar trebui să prezinți Clujul unor turiști sau amici în vizită, ce locuri deosebite le-ai prezenta? Înscrie răspunsul tău în aplicația Open Your City de pe pagina Heineken de Facebook și poți câștiga două experiențe de turist împreună cu 2 preteni.

Regulile sunt simple și le poți citi aici, sau mai pe scurt în imaginea de mai jos. Baftă!

Regulament concurs Heineken