Cum să trimiți și mai mult trafic pe site folosind Social Media | Test2

Cum să trimiți și mai mult trafic pe site folosind Social Media

mai mult trafic pe site

Rețelele sociale sunt utile pentru loializarea clienților unei companii, pentru poziționarea în mintea consumatorilor, sau pentru a vinde. Indiferent de scopul comunicării, cel mai bine este să avem toată atenția fanilor pe website-ul/blog-ul nostru, unde controlăm experiența și unde putem face vânzarea.

Dacă vrem să rămânem actuali (fresh) în mintea clienților din Social Media este important să comunicăm frecvent și să interacționăm cu aceștia.

Pentru promovarea de mesaje noi pe SM, avem două variante:

  1. să creăm noi conținutul;
  2. să dăm share la materiale deja create de către alții.

Dacă realizăm noi conținutul, este mai ușor ca tot traficul generat din comunicare să-l trimitem către website-ul/blog-ul nostru. În schimb, dacă dăm share la articolele altor website-uri în general nu mai beneficiem de traficul trimis.

Veste bună!

Am descoperit o platformă online care face un lucru atât de simplu și de impact, încât îmi este ciudă că nu m-am gândit eu mai repede la o astfel de soluție.

Snip.ly este un instrument de marketing care transformă fiecare articol la care-i dăm share într-un instrument de generare trafic către website-ul/blog-ul propriu.

Cu ajutorul la această platformă putem insera pe orice website, fără acordul proprietarului website-ului la care dăm share, un pop-up propriu cu call-to-action. Acest lucru ne ajută să profităm de articolele altora pe care noi le promovăm pe canalele sociale, pentru a genera vizite pe site-ul companiei/brand-ului pe care-l gestionăm.

Spre exemplu, am creat un link special către IQads, cu un pop-up care promovează agenția Loopaa. Vezi mai jos cât de ușor arată configurarea link-ului.

creare link sniply

Pentru fiecare link creat primești și statistici relevante.

statistici sniply

Platforma este gratuită până la 1.000 de click-uri pe lună, iar pachetele contra cost le găsești aici.

Acum, de fiecare dată când vrem să promovăm articolele altora pe canalele proprii de Social Media, putem trimite și trafic pe website-ul propriu sau al companiei în numele căreia comunicăm. Snip.ly mi se pare o soluție foarte bună și la îndemâna oricui.

  • http://new.coaching4you.ro Adel

    Pare sa fie foarte valoros tool-ul asta!

    Multumesc, Calin. :)