Câștigă o invitație la Cluj Innovation Days 2015 | Test2

Câștigă o invitație la Cluj Innovation Days 2015

De 14 martie 2015 Evenimente 5 Comentarii

Cluj Innovation Days 2015

Ofer 4 invitații de participare la Cluj Innovation Days 2015, însă înainte de a afla cum poți câștiga una dintre aceste invitații, vezi de ce merită să participi.

1. În cele două zile de eveniment (19-20 martie), vei avea parte de prezentări ținute de către speakeri naționali și internaționali de la Oracle, Telekom, Google, Comisia Europeană sau Microsoft. Vezi întreaga listă de companii și speakeri.

2. Subiectele abordate sunt în special despre business,inovație, colaborare, afaceri internaționale și IT. Ținând cont de greutatea speakerilor, cred că se vor discuta subiecte importante de strategie la nivel regional, național și european. De asemenea, mă aștept să se prezinte tendințe tehnologice și de business care merită exploatate în perioada aceasta.

3. Cluj Innovation Days reprezintă o oportunitate bună de networking cu reprezentați ai mediului de business, IT, academic, cercetării și cel al start-up-urilor din Cluj.

Dacă dorești să câștigi una dintre cele 4 invitații, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să spui o inovație la care te aștepți anul acesta (din orice domeniu). Primele 4 comentarii vor fi premiate. Baftă!

 

 • http://sergiufalcusan.ro Falcusan Sergiu

  Smart houses vor deveni din ce in ce mai popular in Romania.

 • http://Website Balas Robert Gabriel

  Wearable tech gadgets o sa devina foarte populare si la noi in tara.

 • http://www.metamob.ro Hutton Istvan

  Astept o inovatie legata de holograma pe smartphone.

 • http://Website Daniel Ghiroltean

  O inovatie in domeniul IT (in special gadgeturi)

 • http://calinbiris.ro Calin Biris

  Multumesc pentru comentarii si felicitari! Am sa va contactez in privat cu privire la detalii despre invitatii.