Eu am câștigat alegerile… TEDxCluj 2014 | Test2

Eu am câștigat alegerile… TEDxCluj 2014

În această zi specială în care toți românii și-au exercitat dreptul la vot, te anunț oficial că eu am câștigat alegerile TEDxCluj 2014. Am fost ales blogger oficial.

Bloger Oficial TEDxCluj 2014Ediția de anul acesta a evenimentului va avea tema Learn – Unlearn – Relearn și va avea loc în data de 8 noiembrie (sâmbătă), de la ora 8.00, la Cinema „Florin Piersic”. Pe scenă vor fi peste 20 de speakeri, lideri din diferite domenii care vor inspira pe cei 1.000 de participanți, cu discursuri despre experiențe, lecții și emoții.

Îmi aduc aminte că în 2005 când am descoperit platforma TED am simțit că am dat peste o mină de aur. Am descoperit discursuri extraordinare pe care nu le mai găseai în altă parte în acel moment și care m-au provocat să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă. Pe TED.com am aflat prima dată de la Al Gore, fost Vice-Președinte al SUA, despre adevăratul pericol pe care îl aduce încălzirea globală, de asemenea tot la conferința anuală din California i-am cunoscut pe Tony Robbins, Sir. Ken Robinson, Daniel Pink și Malcolm Gladwell, autori de la care am învățat despre puterea personală, dezvoltarea continuă, creativitate, despre ce ne motivează cu adevărat sau care sunt factorii care ajută o persoană să ajungă de succes.

În 2007 mi-am creat obiceiul să descarc discursurile TED pe un iPod și să urmăresc zilnic un nou video. De atunci și până astăzi pot spune că pentru mine TED a însemnat cu adevărat o experiență de tipul Learn – Unlearn – Relearn.

Tema din acest an de la TEDxCluj îmi este aproape de suflet pentru că marketingul și în special marketingul online înseamnă schimbare continuă și a învăța zilnic lucruri noi. Aceasta este provocarea pe care o confrunt zi de zi la Loopaa sau în workshopurile Online – Negru pe alb.

De asemenea îmi place foarte mult citatul folosit de către echipa TEDxCluj pe blog:

“Everyone has to bring something extra; being average is no longer enough. Everyone is looking for employees who can do critical thinking and problem solving … just to get an interview. What they are really looking for are people who can invent, re-invent and re-engineer their jobs while doing them.” – Tom Friedman (The New York Times)

Mulțumesc echipei TEDxCluj pentru că m-au ales ca blogger oficial.
Cu această ocazie îți ofer în dar top 5 discursuri care mi-au dat o perspectivă nouă:

Ne vedem sâmbătă la TEDxCluj!