Un început primăvăratic – Digital Director at Loopaa MarCom | Test2

Un început primăvăratic – Digital Director at Loopaa MarCom

Mă retrag din echipa Triluliu și Zonga

Nu-mi vine să cred câtă vreme a trecut! M-am alăturat echipei Trilulilu acum 7 ani, chiar din primul an. Trilulilu este o firmă din care oamenii nu își doresc să plece și stiu de ce: aici sunt unii dintre cei mai buni specialiști în domeniul lor, care au învățat să lucreze eficient împreună și să facă lucrurile să se întâmple. În ultimul an am observat un real progres în partea de organizare și muncă de echipă, iar acum simt că echipa de marketing de la Zonga a ajuns la punctul pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Trilulilu a fost școala mea adevărată și a doua casă. Vreau să îi mulțumesc lui Sergiu Biriș, în calitate de Director General, pentru inspirație și pentru cele mai bune sfaturi. De asemenea vreau să mulțumesc tuturor colaboratorilor și colegilor cu care am lucrat în acești 7 ani și pentru proiectele frumoase pe care le-am realizat împreună. Acum, a sosit momentul pe care l-am așteptat de mult timp…

Mă alătur echipei Loopaa

Echipa de conducere Loopaa

Începând de astăzi am să ajut și mai multe companii să folosească la maxim puterea online-ului, ca partener de business și Digital Director în agenția de marketing și comunicare Loopaa, alături de alți 3 profesioniști pe care îi admir și respect:

Victor Gavronschi – Director General

Cu Victor m-am întâlnit prima dată la o prezentare despre Personal Branding. Până în acel moment n-am crezut că există oameni mai pasionați de marketing decât mine, însă Victor m-a impresionat de-a dreptul. În acel moment mi-am dat seama că ne vom înțelege foarte bine. Victor a plecat în 2013 de pe poziția de Director de Marketing la Inter Cars România pentru a pune bazele agenției de marketing Loopaa, un business ambițios la fel ca directorul acesteia.

Adrian Abrudan – Strategic Director

Cele mai bune vinuri pe care le-am băut sunt de la Vin-de-vie, proiectul de suflet al lui Adi, un profesionist al gusturilor rafinate și al strategiei de business și marketing. Adrian a fost Director Executiv al companiei Proton Auto, iar începând de astăzi se alătură și el echipei de conducere Loopaa, ca partener și Strategic Director. Sunt bucuros să am alături un asemenea om de business.

Marin Gava – Creative Director

“A pune suflet în tot ceea ce faci“ este definiția lui Marin. El este omul din spatele celor mai reușite produse care ies din agenție și el este liantul echipei de creație. Marin este cel de al treilea partener și Creative Director.

Toți patru vom conduce împreuna agenția de marketing Loopaa, un business realizat din pasiune pentru domeniu, respect pentru clienți și corectitudine. Punctul nostru forte este că fiecare dintre noi am fost în locul specialistului de marketing din companie, iar în calitate de profesioniști într-o agenție vom știi mereu cum să privim business-ul și din partea clientului. Vreau sa punctez că nu suntem o agenție de publicitate, ci o agenție de marketing, care oferă servicii integrate de strategie de marketing și comunicare, digital, creație și producție publicitară.

Loopaa are în acest moment 15 persoane în echipă și peste 10 clienți, printre care și Accesa, Inter Cars România, Motul România, Turbo’s Hoet, Safeway și alții.

Dacă încă n-am avut ocazia să lucrăm împreună, dacă dorești să-ți îmbunătățești rezultatele de marketing, ROI-ul sau impactul comunicării online, îți stau cu drag la dispoziție și mi-ar face mare plăcere să ne vedem la un ceai. Aștept mesajul tău pe pe adresa calin.biris [@] loopaa.ro

descarcă comunicatul de presă

Echipa Loopaa

 • http://dorusupeala.ro Doru Șupeală

  Bravo, Căline, pentru tot ce ai făcut până azi. Îți urez mult succes la Loopaa, pare o echipă solidă și bine orientată, sper să avem cât mai repede confirmări de la clienți importanți. Baftă tuturor!

 • http://korinams.ro KorinaMS

  felicitari pentru ce ai realizat pana in prezent si mult succes mai departe! Numai de bine sa auzim :)

 • http://calinbiris.ro Calin Biris

  Multumesc Doru si Corina. Tinem legatura 😉

 • http://www.raduoncescu.ro/ Radu Oncescu

  Felicitări și mult succes Călin!

 • http://www.wildescapes.ro Doru Panaitescu

  Bafta, Caline!

 • http://calinbiris.ro Calin Biris

  Multumesc @Radu, @Doru!

 • http://www.jurnalerotic.ro Gratian

  Bun venit in agentie, Calin! :)

 • http://calinbiris.ro Calin Biris

  Multumesc Gratian! Ma bucur sa fac parte din echipa.

 • http://Website Arpi

  Succes Domnilor!

 • http://Website Andreea Bendris

  Felicitari Calin pentru toate realizarile tale! Mult succes, va fi un nou drum cu multe provocari!

 • http://www.jonesie.ro Andra

  Felicitari si mult Succes ! 😀

 • http://calinbiris.ro Calin Biris

  Multumim Arpi, Andreea si Andra!

 • http://bunadimineata.ro Valentin

  Felicitari Calin pentru decizie. Sunt convins ca ai analizat bine lucrurile inaite de a lua aceasta decizie.
  Voi toti 4 puteti creste o agentie puternica :)
  Bravo!