Evenimente de business și online – septembrie 2013 | Test2

Evenimente de business și online – septembrie 2013

Evenimente de business si ITSe anunță o lună plină de evenimente de business, comunicare și online. Dacă încă nu ți-ai facut agenda, inspiră-te din lista de mai jos.

12-13 septembrie – București – Marketing For Men (Detalii)

O conferință care-și propune să ajute specialiștii din marcomm să înțeleagă mai bine relația bărbațiilor cu shoppingul (oricare ar fi aceasta).

15 septembrie – Cluj Napoca – Business Smart School (Detalii)

24 de studenți au șansa să-și dezvolte aptitudinile practice de marketing online în a șasea ediție a proiectului organizat de către Organizația Studenților Economiști. Anul acesta voi avea plăcerea să fiu primul speaker, ținând un workshop despre strategii și tactici de marketing online.

17-18 septembrie – București – Marketing B2B 2013 (Detalii)

Singura conferinta din Romania dedicata marketingului business-to-business a ajuns la cea de-a treia editie.

18-19 septembrie – București – SEM Days (Detalii)

Două zile de prezentări ținute de speakeri locali și internaționali care vor discuta despre cele mai noi tendințe în Search Engine Marketing.

20-22 septembrie – Timișoara – Start-up Weekend Timișoara (Detalii)

SWT este locul cel mai bun pentru cei în căutarea unei idei bune și a unei echipe de proiect împreună cu care să lanseze un start-up în mai puțin de 3 zile. Evenimentele Start-up Weekend oferă cadrul ideal de interacțiune între echipe și mentori experimentați în IT.

24 septembrie – București – SmartWeb (Detalii)

O conferință dedicată web designerilor și developerilor unde se vor discuta noutățile din domeniu, oferind și o oportunitate bună de networking între specialiști. 

25-26 septembrie – Cluj-Napoca – Business Days (Detalii)

Cel mai mare eveniment de business se întoarce la Cluj, pentru două zile pline de workshop-uri, networking și conferințe. Sunt așteptați peste 500 de participanți și peste 60 de speakeri. Sper să ne întâlnim la workshop-ul 6, unde vom dezbate împreună strategiile de comunicare și social media.

26 septembrie – București – Marketing În Direct (Detalii)

Ediția din acest an va avea tema Guerrilla Marketing, iar eu am să fiu unul din cei 15 speakeri locali de la eveniment. Tema pe care o voi dezbate va fi despre parteneriatele strategice. 

27 septembrie – București – Webstock (Detalii)

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate celor pasionați de social media revine anul acesta cu o zi de conferință și pregătește podiumul pentru  premierea celor mai bune proiecte din ultimul an.

Lista a fost inspirată și de newsletterul IAA YP Cluj. Dacă nu te-ai înscris încă la acesta, o poți face de aici. Dacă mai cunoști alte conferințe sau evenimente notabile care mai au loc în septembrie, lasă detalii într-un comentariu mai jos.

Tu la care evenimente vei merge?